Thermaskirt Logo

Dé plintverwarming die uw huis verwarmt

  • Meer bruikbare ruimte

  • Besparing op uw energierekening

  • Gelijkmatige warmtestroom

  • Makkelijk te installeren of achteraf te monteren

  • Verschillende profielen en kleuren

Warranty Logo
white curve
Werkt met
Gallery Splash

Wat is Thermaskirt?

Dé plintverwarming die uw huis verwarmt

Stelt u zichzelf eens voor, een huis zonder radiatoren, waar u het ontwerp zo van kan bepalen en kan regelen met meubilair zoals u dat zelf wil of een controleerbare, comfortabele en een energiezuinige verwarmingsysteem dat reageert in een paar minuten en net zo goed werkt met vloerbedekking, laminaat, parket vinyl of plavuizen. ThermaSkirt is een eenvoudig, innovatief en een bewezen verwarming systeem dat de verwarming combineert met een stijlvol, strak en onopvallende plint. Geen cv-ketels, geen radiatoren en geen vloerverwarming meer nodig. Beschikbaar in H2O (water) en elektrische uitvoeringen. ThermaSkirt is eenvoudig te installeren en aan te sluiten op elke cv-ketel of elektrisch circuit, ongeacht of het om een bestaand huis of om een nieuwbouw huis gaat.

 

Met meer dan 30.000 wereldwijd geïnstalleerde systemen is ThermaSkirt een toonaangevend product en de nummer 1 alternatief in radiatoren en vloerverwarming. Niet voor niets is ThermaSkirt ‘S-werelds slimste verwarmingssysteem... De makkelijke, veilige en energiezuinige oplossing ThermaSkirt systemen zijn geëvalueerd en getest door ‘s-Werelds toonaangevende instellingen voor keurmerken.

Contact
MAIL ONS VANDAAG NOG:
info@heatanddesign.nl
Benefit Icon

Stralingswarmte

Minimale luchtbeweging creëren, comfortabele leefomgeving.
Benefit Icon

Energiezuinig

Verbruikt minder energie dan gewone verwarmingselementen. (Vraag naar de voorwaarden).

Benefit Icon

Snelle reactie

Altijd de juiste temperatuur.
Benefit Icon

Makkelijke installatie

Geïnstalleerd met minimale wijziging aan uw huis.
Benefit Icon

Werkt met elke vloerafwerking

Tapijt, laminaat, parket, kurkvloer, vinyl en plavuizen.
Benefit Icon

Vrij te bepalen muurruimte

Creër een zelf te bepalen ruimte tussen de muur.

Het slimme  alternatief voor radiatoren en vloerverwarming.

Of het nu een woonkeuken, slaapkamer, kelder of woonkamer is, ThermaSkirt creëert waardevolle ruimte door het verwijderen van de radiatoren zonder dat uw vloeren worden aangetast.Stel je eens voor; extra keukenblok of een ingerichte slaapkamer, meubilair op de plaats waar de radiator vroeger was, een grote bank waar iedereen kan genieten van de TV, of gewoon meer ruimte in de woonkamer.Thermaskirt H2O is verkrijgbaar in een breed scala aan profielen en kleuren. Met geïntegreerde ovale pijpen Thermaskirt H2O zal werken met elke primaire warmtebron van warm water; ketels (gas, olie), houtpellets en biomassa en hernieuwbare energiebronnen zoals warmtepompen en zonenergie ondersteunde systemen.Thermaskirt-e is verkrijgbaar in een reeks van verwisselbare top profielen om de volledige uitstraling van kamer naar kamer te veranderen. Standaard voorzien van een mooie, moderne decoratieve potloodrond profiel, Thermaskirt-e kan getransformeerd worden in een mum van tijd in een traditionele Torus profiel of in een stijlvolle lambs Tongue of in een gemakkelijk te reinigen Bull nose of in een statige ogee profiel.


Contact
Contact

Contact

Sit sint consectetur velit quisquam cupiditate impedit suscipit alias

Ons adres

Prof. Lorentzlaan 89b 3769GB Soesterberg

Email ons

info@heatanddesign.nl

Bel ons

+31 (0) 346 331658


Loading
Uw bericht is verzonden

Bedrijf

Adres:
Heat & Design
onderdeel van HD Heating BV

Prof. Lorentzlaan 89b
3769 GB Soesterberg

 0346 - 33 16 58
 info@heatanddesign.nl

Help / ondersteuning