ThermaSkirt E is een energiezuinig elektrisch infrarood warmtestralingssysteem, slim ontworpen om er gewoon uit te zien als een traditionele plint. Door 2 elementen in één te combineren, bespaart het u geïnstalleerde kosten, waardevolle muur- en vloeroppervlak, de verbetering van de esthetiek van uw kamer.

Verkrijgbaar in wit (RAL9010), ThermaSkirt is de ideale verwarmingsoplossing voor zowel nieuwbouw, als bestaande huizen en voor renovatieprojecten.

Geen Boiler?

Geen probleem.

Elektrische verwarming is niet altijd geschikt voor elk gebouw. Het is echter een perfecte oplossing voor kleinere, nou ja geïsoleerde gebouwen met een lage energiebehoefte - waardoor het een geweldige keuze is voor nieuwe woningen.

Met steeds meer elektrische energie gegenereerd uit hernieuwbare bronnen, kan het ook helpen om de uitstoot van CO2 te verminderen. Zodra de elektrische verwarming is geïnstalleerd, aangezien meer en meer van het rooster ‘groen wordt’, kunnen delen van huizen automatisch worden geüpgraded naar koolstofarme verwarming, zonder enige verstoring of wijziging.

 Lagere kosten vooraf bij het bouwen of renoveren van een woning
 Bouw sneller en met meer vrijheid
 Weinig tot geen service of onderhoud nodig
 Geen verwarmingsleidingen in huis
 Reageert snel op warmtevraag
 Eenvoudige upgrade naar koolstofarme energie

Profielen

Onze ThermaSkirt plintverwarming is slechts 20 mm diep (3/4 ”) profielen zien er net zo uit als traditionele plinten
een elegante afwerking om uw huis te verfraaien.

Toekomstbestendig

Met volatiele olieprijzen en onzeker aanbod, steeds minder aardgas en meer hernieuwbare elektriciteit productie, zal het verwarmen van uw huis met een elektrisch verwarmingssysteem maak uw eigendom toekomstbestendig. Met de inzet van Nederland om het te verminderen CO2-uitstoot door meer hernieuwbare energie te gebruiken, zoals zonne- wind energie, het wijst allemaal op elektriciteit als brandstof van de toekomst.

Elektrische verwarming is 100% efficiënt en CO2-neutraal op het moment van gebruik, en met gasketels in fasering nieuwbouw vanaf 2025, waar steeds meer ontwikkelaars op overstappen elektrische verwarming met minimaal onderhoud, een enkele netstroom leverancier en ruime keuze aan warmteafgevers.

Hoe werkt het?

Samenwerken met één van Europa's meest ervaren en gerenommeerde fabrikanten van verwarmingstechnologie hebben we een uniek verwarmingselement ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om eruit te zien als een typisch plintprofiel.

Deze plinten worden eenvoudig op maat gezaagd en geïnstalleerd met behulp van een isolerende bevestiging aan de achterkant overal in de kamer.

Vervolgens wordt de ThermaSkirt-e plint aangesloten op een standaard 220 / 240V voeding die eenvoudig aan- en uitgezet kan worden wanneer vereist door de thermostaatregeling. Hierdoor kunt u compleet en nauwkeurig zijn controle om uw energieverbruik te verminderen en de kosten tot een minimum te beperken.

Zodra de ThermaSkirt plintverwarming is ingeschakeld op de voorkant van het paneel warmt op en straalt op dezelfde manier warmte uit in de kamer, maar omdat het allemaal bovengronds is, zijn de reactietijden veel sneller en wordt de kamer binnen minuten in plaats van uren opgewarmd.

 Uiterst efficiënt infrarood stralingspaneel
 Kan worden aangesloten op 220/240V
 Werkt met elke vloerconstructie of afwerking
 Reageert snel op warmtevraag
 Biedt schone, hygiënische warmte zonder roosters, gleuven of
   lamellen

Hoe wordt het geïnstalleerd?

Het installeren van het ThermaSkirt-e systeem is eenvoudig. Zodra een elektricien een stroomtoevoer heeft aangelegd kan de installatie worden uitgevoerd door een erkende monteur of doe het zelver met behulp van de gedetailleerde instructies.

 Zaag ThermaSkirt-panelen op de juiste lengte
 Monteer verstelbare montagebeugels aan de muren
 Sluit de printplaat aan en sluit vervolgens aan op de 230 V-voeding
 Fit the heating cables into each section of skirting
 Bevestig elke lengte op de muurbeugels
 Maak de topafwerking vast om de look te perfectioneren

Ruimte besparing

ThermaSkirt creëert niet alleen meer bruikbare, veelzijdige leefruimte door uw muur vrij te maken , het verbetert ook de esthetiek van uw huis. Zonder radiatoren om je muren te blokkeren, opknappen wordt eenvoudiger en omdat ThermaSkirt geen stof of verkleuring, uw inrichting gaat ook langer mee.

 Maakt waardevolle wand- en vloerruimte vrij
 Eenvoudige montage
 Kabel management door afdekkappen
 Vermindert stof in de lucht

Energiezuinig

Omdat ThermaSkirt voor gelijkmatige stralingswarmte zorgt gedistribueerd en vanaf een laag niveau kunt u uw verwarmingssysteem lager laten werken werktemperaturen en toch uw huis comfortabel verwarmen. Meestal 13% beter dan radiatoren op gas ketelsysteem, besparingen tot 25% kunnen worden bereikt wanneer aangesloten op hernieuwbare energiebronnen zoals warmtepompen of zonne-energie.

 Tot 25% efficiënter dan radiatoren
 Responsief en controleerbaar
 Alle stralingswarmte wordt in de kamer afgegeven
 Laag watergehalte
 NHP Award - meest innovatieve product
Technische data

Brandbeveiliging

In tegenstelling tot traditionele paneelverwarmers, ThermaSkirt-e heeft een uniek verwarmingselement dat niet oververhit raakt - ook niet afgedekt over. Dit elimineert de noodzaak van een thermische zekering die onderhouds- of reparatieproblemen kunnen veroorzaken, en nog belangrijker, elimineert volledig het risico op brand indien brandbare materialen zoals als papier, kleding of beddengoed worden geplaatst over de verwarming.

Met recente tragische gebeurtenissen in opkomst woontorens is er veel belangstelling voor het verbeteren van brand veiligheid van elektrische apparatuur zoals koelkasten, wasdrogers en elektrische kachels. In dit opzicht loopt ThermaSkirt-e al voor van de curve

 Uniek, zelfregelend verwarmingselement
 Zal niet oververhitten, zelfs als het bedekt is
 Wordt automatisch gereset zonder risico op doorbranden
 5 jaar garantie op verwarmingselement
BEL ONS VANDAAG NOG:
+31 (0)346 - 331658

Bediening opties

ThermaSkirt werkt net als uw radiatoren, wat betekent dat het naadloos kan worden geïntegreerd in uw bestaande bediening.

 Compatibel met alle belangrijke bedieningselementen, zoals Hive, Nest enz
 Smart phone en Wi-Fi-opties
 2 poorts aansluiting
 Optie voor vervanging van uw bestaande radiator

Bedrijf

Adres:
Heat & Design
onderdeel van HD Heating BV

Prof. Lorentzlaan 89b
3769 GB Soesterberg

 0346 - 33 16 58
 info@heatanddesign.nl

Help / ondersteuning